205 CTi; Onderstel

Om wat meer stevigheid in het subframe/onderstel te krijgen is deze conform Peugeot Sport specs doorgelast.. vervolgens gechopeerd en gepoedercoat. Op de foto is tevens de 21mm stabilisatorstang uit een Peugeot 309 te zien en een OMP draagarmbrug die ik helaas uiteindelijk heb moeten doorslijpen en aanpassen omdat anders de onderste motorsteun er tegen komt.Na een tijdje met 309 GTi draagarmen te hebben rondgereden deed zich de mogelijkheid voor een setje Compbrake draagarmen: 2x (½ by 5/8) Unibal en 1x (¾ by ¾) Unibal van iemand over te nemen. De meegeleverder pasbussen blijken daarvan niet de passen (zonder veel opvulringen) en de draagarmen kunnen, om een beetje plaats te maken voor de dikke stabilisatorstang beter een beetje naar voren verplaatst worden in het subframe. De busjes daarvoor heeft Christian gedraaid voor me. De beschermrubbers komen van Timms (pagina 37) en zijn universeel voor verschillende maten Unibolts. Hier ook nog een linkje naar een site waar de draagarmen te koop staan.

Verder is de afstand van de verschillende armen (gemeten aan de buitenkant, midden gat, tot midden fusee pen.. op de onderstaande foto dus aan de linkerkant van de draagarm):
205: 30,5 cm
309: 31,8 cm
CMB: 33,0 cm

Het camber is met behulp van de buitenste Unibolts ingesteld op 2 graden negatief. Dit zou makkelijk nog meer kunnen zijn maar in mijn ogen niet wenselijk (op een straat auto). 
Een groepsfoto van de 205/309 aandrijfassen en 309/Unibolt draagarmen. Ik heb een setje nieuwe 309 aandrijfassen gekocht aangezien de Unibolt draagarmen een stuk verder naar buiten komen te staan dan de 205 uitvoeringen, en zelfs nog iets verder dan de 309 uitvoering: de assen zouden dan simpelweg te kort zijn en in bepaalde situaties zelfs uit de versnellingsbak kunnen vallen.